Grond- en afbraakwerken in de omgeving van Lier

Grondwerken voor particulieren en professionals

Elk project wordt op maat aangepakt. Wij hebben verschillende specialiteiten die wij eventueel met elkaar combineren. Bij graafwerken verzorgen wij het uitgraven van bouwputten, het afgraven van terreinen, de steenslagfundering, lasergestuurde nivellering met kilver en het aanleggen van taluds met 3D-laserapparatuur. Onder grond- en rioleringswerken valt onder andere het plaatsen en aansluiten van septische putten.
Bij omgevingswerken maken wij uw terrein bouwrijp, leggen we verhardingen aan, leggen wij klinkers of plaatsen wij L-profielen. Wij ontbossen uw terrein, rooien struikgewas en wij bieden ook teelaarde aan die we meteen voor u afleveren. Onze afdeling afbraakwerken verzorgt dan weer het slopen van alle soorten gebouwen waarbij we het afval afvoeren naar erkende recyclagebedrijven.

Onze grond- en graafwerkers kunt u ten slotte inzetten voor bijvoorbeeld het aanleggen van grachten, het uitkuisen van grachten met onze V-bak en het frezen, zaaien, spitten of openbreken met de diepculter. 

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van onze werkzaamheden, dus bel even indien u andere werkzaamheden voor ogen heeft. Want vaker wel dan niet kunnen wij moeiteloos aan uw verwachtingen voldoen.

De diensten van Hadijco

Heeft u grond-, graaf-, riolerings-, afbraak- of omgevingswerk uit te voeren of zoekt u grond- en graafwerkers? Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak of offerte.

Graafwerken en omgevingswerken

Grond- en rioleringswerken

Afbraakwerken

Aanleggen van paardenpistes

Inschakelen van grond- en graafwerkers voor uw project

Onze realisaties